Λογαριασμός μαθητή/μαθήτριας στο ΠΣΔ

Οδηγίες για την ανάκτηση κωδικού πρόσβασης στην περίπτωση που έχει χαθεί/ξεχαστεί υπάρχουν στον σύνδεσμο https://register.sch.gr/password/reset_password/

Για να εκδοθεί νέος κωδικός πρόσβασης από το σχολείο παρακαλούμε πολύ να στείλετε υπογραμμένη την παρακάτω Αίτηση. Το πεδίο “Αριθμός Μαθητικού Μητρώου” θα συμπληρωθεί από το σχολείο.

Αίτηση νέου έκδοση κωδικού πρόσβασης

Διαδικτυακή – ενημερωτική συνάντηση γονέων με θέμα: «Ο ποιοτικός χρόνος του γονέα με το παιδί του»

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και το 1ο Π.Ε.Κ.Ε.Σ Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσουν την διαδικτυακή – ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Ο ποιοτικός χρόνος του γονέα με το παιδί του», στο πλαίσιο των προγραμματισμένων ενημερωτικών συναντήσεων των γονέων.
Η διαδικτυακή – ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 και ώρες 18:00 – 20:00μμ μέσω της Ηλεκτρονικής πλατφόρμας Webex και τη στήριξη του Κέντρου Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Cisco στη Θεσσαλονίκη και με ταυτόχρονη μετάδοση από το κανάλι youtube του Δήμου
Θεσσαλονίκης https://www.youtube.com/c/cityofthessaloniki .

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

Με αφορμή την 6η Μαρτίου, την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού η κυρία Ντόκου, ψυχολόγος του σχολείου μας, έφτιαξε ένα αρχείο με συμβουλές και πηγές υποστήριξης σχετικά με το θέμα.
Επίσης μπορείτε να δείτε παρακάτω μια ωραία παρουσίαση για εφήβους που είναι εγκεκριμένη και από το υπουργείο.

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακά σεμινάρια για γονείς και εκπαιδευτικούς σε συνεργασία με «Το χαμόγελο του παιδιού»

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η  Δρ Γεωργία Αλεξούδα, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου του 1ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας,  προσκαλεί τους γονείς των μαθητών του σχολείου μας σε διαδικτυακά σεμινάρια που διοργανώνει σε συνεργασία με το «Το χαμόγελο του παιδιού».

Διαβάστε περισσότερα