ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς τους γονείς και κηδεμόνες των νεοεισερχομένων μαθητών μας, της Α’ τάξης

Καλωσορίζουμε στο 2ο Γυμνάσιο Χαριλάου τους νεοεισερχομένους μαθητές μας και τους γονείς-κηδεμόνες τους και ευχόμαστε καλή πρόοδο και βέβαια καλές διακοπές.

Σας ενημερώνουμε ότι για την εγγραφή των μαθητών της Α’ τάξης απαιτούνται δύο έντυπα:

  1. Υπεύθυνη Δήλωση Κηδεμονίας
  2. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή

Κάντε κλικ πάνω στα έντυπα για να τα κατεβάσετε.

Παρακαλούμε να εκτυπώσετε την Υπεύθυνη Δήλωση Κηδεμονίας και αφού την συμπληρώσετε και την υπογράψετε, φροντίστε να την προσκομίσετε δια ζώσης στο σχολείο από 17 έως 29 Ιουνίου 2022. Δεν χρειάζεται κάποιο άλλο έγγραφο.

Ως προς το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, αφού το εκτυπώσετε, φροντίστε να επισκεφτεί το παιδί σας τον παιδίατρό του και καλό είναι και έναν καρδιολόγο και αφού συμπληρώσουν και υπογράψουν το έντυπο, να μας το προσκομίσετε το αργότερο μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Προσοχή! Οι μετεγγραφές μαθητών από σχολείο σε σχολείο πραγματοποιούνται από 1 Σεπτεμβρίου 2022 έως 21 Ιανουαρίου 2023.

e- eggrafes

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2022-23.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την επιστολή προς γονείς και εδώ για την υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα.

Εξεταστέα Ύλη Περιόδου Ιουνίου 2022

Παρακάτω θα βρείτε την εξεταστέα ύλη όλων των τάξεων για την περίοδο του Ιουνίου 2022.

Πατήστε εδώ για την εξεταστέα ύλης της Α΄ Γυμνασίου.

Πατήστε εδώ για την εξεταστέα ύλη της Β΄ Γυμνασίου.

Πατήστε εδώ για την εξεταστέα ύλη της Γ΄ Γυμνασίου.

Επείγουσα ανακοίνωση προς τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας

Εισαγωγή μαθητών στα Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ. για το σχολικό έτος 2022-23

Σας ενημερώνουμε ότι η Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για την κατάθεση αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους γονείς/κηδεμόνες για εισαγωγή των μαθητών/τριών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία θα παραμείνει ανοιχτή από την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 και ώρα 13:00 μέχρι και την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 και ώρα 15:00. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τη σχετική εγκύκλιο εδώ.

Με αφορμή την 6η Μαρτίου για την “Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας”, ακολουθεί Επιστολή του Διευθυντή του σχολείου προς Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών μας, σχετικά με τη Σχολική Βία και τον Εκφοβισμό, καθώς και για την Σχολική Διαμεσολάβηση, ένα Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που υλοποιείται τα τελευταία χρόνια στο σχολείο μας

Πατήστε εδώ για να δείτε την Επιστολή του Διευθυντή του σχολείου προς Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών μας, σχετικά με τη Σχολική Βία και τον Εκφοβισμό.

Πατήστε εδώ για να δείτε το έγγραφο Σχολ. Βία-Ένα παιδί δίνει 13 πολύτιμες συμβουλές στους γονείς του.

Ημέρες και ώρες που οι καθηγητές δέχονται γονείς

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας, σας ανακοινώνουμε τις Ημέρες και τις Ώρες που οι καθηγητές του σχολείου  θα μπορούν να σας δεχτούν στα κενά τους (2 την εβδομάδα ανά καθηγητή) και να σας ενημερώσουν για την επίδοση και τη διαγωγή των παιδιών σας κατά το Β΄ Τετράμηνο. Πατήστε εδώ για να δείτε το έγγραφο με τις ημέρες και ώρες.

“Οδηγίες προς τους γονείς-κηδεμόνες των μαθητών μας, όταν πρόκειται να έρθουν στο σχολείο, για ενημέρωση από καθηγητές” :

Διαβάστε περισσότερα