ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΨΥΓΕΙΟΥ

Η Διοίκηση του σχολείου και ο Σύλλογος των Καθηγητών αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την Κα Ταμπούκα Θωμαή μητέρα της μαθήτριάς μας Μπάλλας Ολυμπίας, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και την εταιρεία “Αμοιρίδης – Σαββίδης ΑΕ” στην οποία η κα Ταμπούκα είναι Διευθύντρια Πωλήσεων, για τη δωρεά ενός ψυγείου στην κουζίνα του σχολείου μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΕΓΓΛΕΖΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

Η Διεύθυνση του σχολείου και ο Σύλλογος Καθηγητών εκφράζουμε την βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την πολύ σημαντική και άκρως αναγκαία για το σχολείο μας δωρεά του κ. Εγγλέζου Αθανασίου, πατέρα μαθήτριας μας, ενός βιντεοπροβολέα μάρκας EPSON EB-S04 συνοδευόμενο από πτυσσόμενη οθόνη τοίχου και καλώδια.
Ευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός να χαρίζει στον ίδιο και την οικογένειά του υγεία, χαρά και επαγγελματική πρόοδο.
Ο κ. Εγγλέζος Αθανάσιος είναι ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Φινα Κότα», στην περιοχή Χαριλάου.
Τέλος, ελπίζουμε το παράδειγμά του να το ακολουθήσουν και άλλοι γονείς μαθητών μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΙΑΚΩΒΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ

Η Διεύθυνση του σχολείου, ο Σύλλογος Καθηγητών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, εκφράζουμε την βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς τον κ. Ιακωβίδη Αναστάσιο, πατέρα μαθήτριάς μας της Β΄ Τάξης, για τις επανειλημμένες ηλεκτρολογικές και ηλεκτρονικές εργασίες του στο σχολείο μας (τοποθέτηση βάσεων βιντεοπροβολέων στις οροφές αιθουσών, καλωδιακές εγκαταστάσεις internet κλπ.).
Ευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός να χαρίζει στον ίδιο και την οικογένειά του υγεία, χαρά και επαγγελματική πρόοδο.
Τέλος, ευελπιστούμε το παράδειγμά του να το ακολουθήσουν και άλλοι γονείς μαθητών μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

(προς ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Δερματολογικής Κλινικής Ιπποκρατείου Νοσοκομείου)

Ίσως μερικές φορές οι λέξεις να αποδεικνύονται αδύναμες στο να εκφράσουμε οι άνθρωποι τα συναισθήματά μας. Θα προσπαθήσω όμως με την επιστολή που αργοπορημένα σας αποστέλλω σήμερα (20-8-2017) να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τις θερμές μου ευχαριστίες προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Δερματολογικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου για την εξαιρετική ιατρική φροντίδα και περιποίηση που έτυχα κατά το διάστημα της νοσηλείας μου σε αυτήν, από 19-4 έως 19-5-2017.

Διαβάστε περισσότερα