«Εκστρατείας ΑΓΑΠΗΣ» για τα παιδιά της Εξωτερικής Ιεραποστολής (13-20 Δεκεμβρίου 2021)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ 

Θέμα : Κοινή απόφαση Καθηγητών και μαθητών για τη διοργάνωση στο σχολείο «ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ» για τα φτωχά και δυστυχισμένα παιδιά της Ελλάδας, της Αφρικής και γενικά των χωρών της Εξωτερικής Ιεραποστολής της Εκκλησίας.

Διαβάστε περισσότερα

«Εκστρατείας ΑΓΑΠΗΣ» για τα παιδιά της Εξωτερικής Ιεραποστολής (14-21 Δεκεμβρίου 2020)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ 

Θεμα : Κοινή απόφαση Καθηγητών και μαθητών για τη διοργάνωση στο σχολείο «ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ» για τα φτωχά και δυστυχισμένα παιδιά της Αφρικής και γενικά των χωρών της Εξωτερικής Ιεραποστολής της Εκκλησίας.

Διαβάστε περισσότερα

Αιμοδοσία

Παρόλη την ανασφάλεια και το φόβο που έφερε η πανδημία, η οποία επηρέασε σημαντικά τους εθελοντές αιμοδότες , η ανάγκη για αίμα είναι συνεχής.

Διαβάστε περισσότερα

Εκδηλώσεις για το τέλος του 2018

Πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπική διδακτική επίσκεψη των 35 μαθητών της Χορωδίας του σχολείου μας στο Σωφρονιστικό Ίδρυμα Διαβατών, την Τετάρτη, 19-12-2018 για να πούνε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα και να χαρίσουν γλυκίσματα στα παιδιά του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας και στο προσωπικό του Σωφρονιστικού Ιδρύματος. Η μεταφορά έγινε με λεωφορείο που ναύλωσε ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων του σχολείου. Η Διεύθυνση του σχολείου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων.

Διαβάστε περισσότερα

Εθελοντική Αιμοδοσία

Την Τρίτη, 29-5-2018 οι μαθητές της Α ́τάξης επισκεύτηκαν αίθουσα της XELΕXPO – ΔΕΘ για Δημιουργική Ημέρα (ζωγραφική, τραγούδια) με θέμα την αξία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας που κάθε χρόνο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προώθησης Εθελοντικής Αιμοδοσίας με τους 6700 εθελοντές αιμοδότες «ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Αν Θεσσαλονίκης.

Δείτε το αρχείο με φωτογραφίες

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ “ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ”

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ και δημιουργία ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ

Αγαπητοί γονείς των μαθητών μας.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι με τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, του Συλλόγου των καθηγητών και της Διεύθυνσης του σχολείου, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε στο όνομα του 2ου Γυμνασίου Χαριλάου Τράπεζα Αίματος και ήδη έχουμε εγγραφεί στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών (Ε.Μ.Α.)

Διαβάστε περισσότερα