ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

(προς ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Δερματολογικής Κλινικής Ιπποκρατείου Νοσοκομείου)

Ίσως μερικές φορές οι λέξεις να αποδεικνύονται αδύναμες στο να εκφράσουμε οι άνθρωποι τα συναισθήματά μας. Θα προσπαθήσω όμως με την επιστολή που αργοπορημένα σας αποστέλλω σήμερα (20-8-2017) να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τις θερμές μου ευχαριστίες προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Δερματολογικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου για την εξαιρετική ιατρική φροντίδα και περιποίηση που έτυχα κατά το διάστημα της νοσηλείας μου σε αυτήν, από 19-4 έως 19-5-2017.

Αισθάνομαι λοιπόν βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εκλεκτούς καθηγητές ιατρούς και βέβαια το Διευθυντή της Κλινικής κ. Ιωαννίδη καθώς και τους εκπαιδευόμενους ιατρούς και όλες τις νοσηλεύτριες και το λοιπό προσωπικό που όλο αυτό το διάστημα μου προσέφεραν μια αξιοπρεπή και αποτελεσματική νοσηλεία.

Να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας χαρίζει υγεία και μακροζωϊα, ώστε να επιτελείτε διαρκώς με ζήλο και με την ίδια επιστημονική συνέπεια και ανθρωπιά το θεάρεστο λειτούργημά σας, επ’ ωφελεία των νοσηλευομένων στην πεντακάθαρη και άρτια οργανωμένη Δερματολογική Κλινική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου.

Με απέραντη ευγνωμοσύνη
Θανάσης Π. Παπαδόπουλος
Δ/ντής 2ου Γ/σίου Χαριλάου

Τα σχόλια είναι κλειστά.