Εκδηλώσεις για το τέλος του 2018

Πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπική διδακτική επίσκεψη των 35 μαθητών της Χορωδίας του σχολείου μας στο Σωφρονιστικό Ίδρυμα Διαβατών, την Τετάρτη, 19-12-2018 για να πούνε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα και να χαρίσουν γλυκίσματα στα παιδιά του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας και στο προσωπικό του Σωφρονιστικού Ιδρύματος. Η μεταφορά έγινε με λεωφορείο που ναύλωσε ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων του σχολείου. Η Διεύθυνση του σχολείου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων.

Πραγματοποιήθηκε η παράδοση των τροφίμων που συγκεντρώσαμε την τελευταία εβδομάδα προ των διακοπών των Χριστουγέννων και παραδώσαμε στο Χαμόγελο του Παιδιού την Παρασκευή, 21-12-2018. Η Διεύθυνση του σχολείου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους γονείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση τροφίμων για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Επίσης με το τελείωμα του 2018 οι μαθητές της Α’ Τάξης παρακολούθησαν στο NOESIS παρουσίαση στα πλαίσια της αντικαπνιστικής εκστρατείας, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Τα σχόλια είναι κλειστά.