Συνάντηση ενημέρωσης γονέων και Επίδοση Ελέγχων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας.
Ο Διευθυντής και οι διδάσκοντες καθηγητές του σχολείου, δείχνοντας κατανόηση στην αδυναμία των εργαζόμενων γονέων να έρχονται για ενημέρωση κατά τις πρωινές ώρες, σας π ρ ο σ κ α λ ο ύ ν σε απογευματινή συνάντηση, ώστε να ενημερωθείτε για την επίδοση στα μαθήματα και για τη διαγωγή των παιδιών σας.

Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο τη Δευτέρα, 28-1-2019 και τις ώρες από 6:00΄ έως 8:30 μ.μ. ως εξής : Στις 6:00 μ.μ. και για ένα ημίωρο ο Διευθυντής θα ενημερώσει όλους τους γονείς πάνωσε πρακτικά λειτουργικά θέματα αλλά και στις προσεχείς εκπ/κές δραστηριότητες του σχολείου. Στη συνέχεια (6:30΄-8:30΄ μ.μ.) θα μπορεί κάθε γονέας να συναντήσει όποιους καθηγητές επιθυμεί σε ξεχωριστές αίθουσες (στο ισόγειο θα υπάρχει σχετικό πλάνο) και να ενημερωθεί-συζητήσει για την πορεία του παιδιού του στο Τετράμηνο.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι έλεγχοι επίδοσης του 1ου Τετραμήνου θα δίνονται από τη γραμματεία του σχολείου την Παρασκευή, 15-2-2019 και κατά τις ώρες 8:00΄-14:30.
Με την ευκαιρία σας ανακοινώνουμε ότι αποφασίσαμε ο εκκλησιασμός του μηνός να γίνει την Τρίτη, 29-1-2019 (παραμονή της σχολικής εορτής των Τριών Ιεραρχών) και κατά τις πρώτες δύο ώρες στον Ι. Ν. Αγίας Κυριακής, όπου θα γίνει και η καθιερωμένη Αρτοκλασία υπέρ υγείας των Εκπαιδευτικών και Μαθητών του σχολείου μας και των οικογενειών τους, καθώς και ομιλίες για τους αγίους Προστάτες των Ελληνικών Γραμμάτων και της Ελληνορθόδοξης Παιδείας. Στη συνέχεια τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά, ενώ την τελευταία διδ. ώρα θα γίνει η καθιερωμένη Κοπή της αγιοβασιλόπιτας των Καθηγητών καθώς και η επίδοση μικρής βασιλόπιτας σε κάθε μαθητή και ένας από κάθε τμήμα που θα τύχει το «φλούρι» θα πάρει ένα δώρο που έχει αγοράσει ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου μας.
Εκ μέρους του σχολείου, ο Διευθυντής.

Τα σχόλια είναι κλειστά.