ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ CERN – ΕΠΕΙΓΟΝ

Αγαπητοί γονείς των μαθητών (-ιών) μας που δηλώσατε συμμετοχή για την Εκπ/κή Εκδρομή στο CERN της Ελβετίας.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το CERN, με αρκετή καθυστέρηση μας απάντησε ότι μας δέχεται (αρχικά) στις 19 Μαϊου 2020, ημερομηνία όμως που δεν βολεύει σε αρκετούς μαθητές διότι θα έχουν Εξετάσεις στα Αγγλικά (LOWER, PROFIC.).

Έτσι παρακαλέσαμε για κάποια ημερομηνία προς τέλη Απριλίου με αρχές Μαϊου και προ ημερών μας απάντησαν γραπτώς ότι η μόνη διαθέσιμη ημερομηνία ήταν στις 9 Μαϊου 2020 (ημέρα Σάββατο), την οποία και δεχτήκαμε.
Συνεπώς η 5ήμερη εκδρομή του σχολείου μας στο CERN θα πραγματοποιηθεί από 7 ή 8 Μαϊου έως 11 ή 12 Μαϊου 2020. Το πρόγραμμα της εκδρομής θα σας κοινοποιηθεί σε περίπου 20 ημέρες.
Υπόψη ότι θα πιέσουμε άλλη μία τελευταία φορά να μας αλλάξουν την ημερομηνία ώστε να εξυπηρετηθούν οι μαθητές (-ιες) στις εξετάσεις Μαϊου στα Αγγλικά.
Αυτονόητο είναι ότι όποιος γονέας επιθυμεί μπορεί να πάρει πίσω την προκαταβολή της εκδρομής (150 Ε), αρκεί να το δηλώσει σε ένα ιδιόχειρο χαρτάκι υπογεγραμμένο, το οποίο θα στείλει με το παιδί του, το οποίο και θα υπογράψει ότι παρέλαβε το ποσό της προκαταβολής.
Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής του σχολείου

Τα σχόλια είναι κλειστά.