ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ CERN!!!

Αξιότιμοι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών που δήλωσαν ενδιαφέρον για την πολυήμερη εκπ/κή εκδρομή του σχολείου μας στο CERN της Ελβετίας και πλήρωσαν την προκαταβολή των 150 Ευρώ.

Μετά την προ εβδομάδος ανάρτηση της Εκδρομής στο Διαδίκτυο και μετά το σημερινό άνοιγμα των προσφορών των Ταξ. Γραφείων της Πόλης από τη μικτή επιτροπή (3 συνοδοί καθηγητές και 4 μαθητές της Γ΄τάξης-δεν παραβρέθηκε κάποιος από το Σύλλογο Γονέων), που συστάθηκε από το Δ/ντή του σχολείου, σας ανακοινώνουμε τα εξής ενδιαφέροντα και κατεπείγοντα :
1). Τελική ημερομηνία της 6ήμερης εκπ/κής εκδρομής : 8-13 Μαϊου 2020.
2). Η εκδρομή είναι 6ήμερη γεμάτη, δηλαδή, πετάμε με την Rainair το πρωί της Παρασκευής 8-5-2020 για Μιλάνο Ιταλίας και επιστρέφουμε από Μόναχο με την Aegean το βράδυ της 13ης Μαϊου 2020.
3). Από τις 5 διανυκτερεύσεις, οι 3 πρώτες θα είναι σε ξενοδοχείο πολυτελείας στα σύνορα Ελβετίας- Γαλλίας, η 4η στη Μιλούζη της Γαλλίας και η 5η σε ξενοδοχείο στο Μόναχο.
4). Με σημείο αναφοράς το μεγαλύτερο ερευνητικό Κέντρο Φυσικών Επιστημών στο CERN των Γαλλοελβετικών συνόρων και τον ΟΗΕ στη Γενεύη, στη διάρκεια της εκδρομής θα επισκεφθούμε πανέμορφες πόλεις (4) ευρωπαϊκών χωρών. Το τελευταίο 2ήμερο, με σημείο αναφοράς το Ελληνικό Λύκειο του Μονάχου που μας προσκάλεσε, θα επισκεφθούμε πολλά πανέμορφα αξιοθέατα της πρωτεύουσας της Βαυαρίας.
5). Η τιμή της εκδρομής ανέρχεται στα 550 Ε με όλα μέσα (στο αεροπλάνο τσαντάκι και μία μικρή χειραποσκευή 10 κιλών), εκτός από μεγάλη βαλίτσα μόνο για την πτήση με την Rainair (25 E ανά βαλίτσα, εφόσον δηλωθεί πριν το εισιτήριο) και βέβαια το φαγητό (το πρωινό είναι στην τιμή), τα εισιτήρια σε Μουσεία και τα ατομικά έξοδα.
6). Το ταξ. Γραφείο που ανέλαβε την εκδρομή μας -είχε την πιο οικονομική προσφορά- μας τόνισε ότι η τιμή αυτή μπορεί να αλλάξει (προς τα πάνω) εάν δεν κλείσουμε άμεσα τα φθηνά εισιτήρια της Rainair.
7). Γι αυτό, παρακαλούμε, το αργότεροι μέχρι μεθαύριο Παρασκευή πρωί να στείλετε με το παιδί σας Φωτοτυπία της Αστ. Ταυτότητας (το Ονοματεπώνυμο με λατινικούς χαρακτήρες), ώστε μέχρι την Παρασκευή να στείλουμε στο Πρακτορείο την κατάσταση μαθητών και συνοδών καθηγητών.
8). Σκεφτείτε καλά όλες αυτές τις προϋποθέσεις για το πολυήμερο πανέμορφο εκπ/κό ταξίδι των παιδιών σας και αποφασίστε μέχρι αύριο εάν θα έρθει ή όχι το παιδί σας στην εκδρομή (ΣΕΡΝ της Ελβετίας). Υπόψη ότι εάν δεν στείλετε φωτοτυπία Αστ. ταυτότητας μέχρι το αργότερο μεθαύριο Παρασκευή, δύσκολα να συμπεριληφθεί το παιδί σας στην κατάσταση της εκδρομής.
9). ΠΡΟΣΟΧΗ : Σε όποιον γονέα που κατέβαλε την προκαταβολή των 150 Ε, δεν θα του επιστραφεί από την ώρα που κοπούν στο όνομα του παιδιού του τα αεροπορικά εισιτήρια.
10). ΠΡΟΣΟΧΗ : Επειδή κάποιοι γονείς μας ρωτούν τηλεφωνικά εάν μπορούν να έρθει κι αυτοί στην εκδρομή, η απάντηση που πήραμε είναι αρνητική, εκτός από 1-2 μητέρες που το παιδί τους που δήλωσε για την εκδρομή έχει διαπιστωμένα κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Για κάθε σας διευκρίνιση και απορία, παρακαλώ τηλεφωνείστε στο σχολείο.

Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής και αρχηγός της εκδρομής

Τα σχόλια είναι κλειστά.