ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ CERN!!!

Αξιότιμοι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών που θα ταξιδέψουν για την πολυήμερη εκπ/κή εκδρομή του σχολείου μας στο CERN της Ελβετίας (8-13 Μαϊου 2020).

Σήμερα, 20-12-2019, υπογράψαμε με το Πρακτορείο AIRFORUM (τηλ. 233-783) το Προσύμφωνο και στη συνέχεια πληρώσαμε την προκαταβολή (6.000 Ε). Το Πρακτορείο μας διαβεβαίωσε ότι εχθές εξέδωσε τα αεροπορικά εισιτήρια της RAYNAIR για Μιλάνο (8 Μαϊου) και έκλεισε τα ξενοδοχεία. Συγκεκριμένα : Τις τρεις (3) πρώτες ημέρες θα διανυκτερεύσουμε στο ξενοδοχείο BEST της Γαλλικής Πόλης ΑΝΕΣΥ. Το προτιμήσαμε διότι, εκτός από το πρωινό, έχει φθηνό και πλούσιο φαγητό (μπουφές) με 12 Ε. Διαφορετικά το φαγητό σε οποιοδήποτε Εστιατόριο ή Πιτσαρία στη Γαλλία θα κοστίσει από 18-20 Ε ανά μαθητή. Στη Μιλούζη (4ο βράδυ) θα διανυκτερεύσουμε στο Inter Hotel Salvator και στο Μόναχο (5ο βράδυ) στο Amber Hotel. Όλα τα ξενοδοχεία είναι πολύ καλά, αλλά ακόμη καλύτερα είναι τα αξιοθέατα που θα επισκεφθούμε σε πανέμορφες πόλεις 4 μεγάλων Ευρωπαϊκών χωρών (Ιταλία, Ελβετία, Γαλλία και Γερμανία (Βαυαρία-Μόναχο) και κυρίως στο ΣΕΡΝ (Γενεύη).

Το τελικό πρόγραμμα θα συνδιαμορφωθεί από κοινού με το Πρακτορείο και θα σας το στείλουμε προς τον Ιανουάριο του 2020, όπου και θα σας καλέσουμε να καταβάλετε τη 2η δόση (άλλα 200 Ε), ώστε να μείνει το υπόλοιπο των 180 Ε. Εννοείται ότι όσοι μαθητές ζήτησαν επιπλέον μεγάλη βαλίτσα θα πληρώσουν επιπλέον 25 Ε ανά βαλίτσα (εάν κάποιος ζητήσει βαλίτσα τώρα που εκδόθηκαν τα εισιτήρια θα πληρώσει 40 αντί 25 Ε. Η χειραποσκευή των 10 κιλών μαζί με μία τσάντα είναι στην τιμή της τελικής τιμής (των 530 Ε ανά μαθητή, εκτός το φαγητό, τα όποια Μουσεία επισκεφθούμε και τα ατομικά έξοδα).

Εκ μέρους των συνοδών καθηγητών, σας εύχομαι
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΑΓΙΟ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.
Ο Διευθυντής και αρχηγός της εκδρομής

Τα σχόλια είναι κλειστά.